TEL:
030 338 118
Email:
info@goodlook.si

STORITVE

Nega obraza

Diamantni piling-mikrodermoabrazija

Diamantni piling-mikrodermoabrazija je postopek kjer postopoma in kontrolirano luščimo povrhnjico z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakuumom, ki med izvajanjem posega odstranjuje odmrle kožne celice, hkrati pa pospeši mikrocirkulacijo in s tem obnavljanje kože. Z mikrodermoabrazijo dosežemo, da se tvorijo nove celice v bazalnem stratumu,oz.povrhnjici, stimulirajo se fibroblasti(kolagen in elastin), izboljša se struktura kože. Kadar postopek izvajamo bolj agresivno – nad gubami ali brazgotinami, dosežemo učinkovito izboljšanje njihovega izgleda. Povrhnjica postane gladka in dovzetna za sprejem aktivnih substanc. Je najvarnejši, najbolj učinkovit, neboleč način za mehansko obnovo kože.


Kozmetika Phyt´s

Koža je kot zaslon in odraža spremembe, ki se dogajajo znotraj našega telesa. Hormonske spremembe, neustrezna nega in prehrana, stres… vodijo v različne težave: suha, mastna koža, občutek zategovanja, rdečica, gube… Z namenom lajšanja in odpravljanja teh težav so Laboratoriji Phyt's razvili tretmaje, ki ustrezajo vsaki koži.

Preparati za nege Phyt's so pakirani v steklenih ampulah in odmerjeni za enkratno uporabo. Tako preprečimo kontaminacijo aktivnih sestavin in zagotovimo optimalno higieno. Steklo, v nasprotju od nekatere plastične embalaže, ne vsebuje strupenih aditivov, ki bi lahko preko preparata prišli v stik s kožo.